- WINTERHALTER - wynajem
- Dział Inwestycji
- Bezpłatne prezentacje
- Finansowanie
- Szkolenia HACCP
- Montaż urządzeń i szkolenia posprzedażowe
- Montaż zmywarek podblatowych
- Montaż zmywarek kapturowych
- Montaż pieców do pizzy
- Montaż kuchni elektrycznych
- Montaż patelni elektrycznych
- Montaż kuchni gazowych
- Montaż patelni gazowych
- Montaż pieców konwekcyjno-parowych elektrycznych RETIGO
- Montaż pieców konwekcyjno-parowych elektrycznych UNOX
- Montaż taboretów gazowych
Szkolenia HACCP w gastronomii
HACCP to system mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń, z zakresu wymagań zdrowotnych oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń na każdym z etapów produkcji i obrotu żywnością. Do jego zadań należy również ustalenie metod ograniczania lub eliminacji zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących.
Wdrożenie systemu HACCP to obowiązek każdego właściciela zakładu związanego z produkcją, przetwórstwem i obrotem artykułami spożywczymi. Oferujemy kompletne wprowadzenie systemu i dokumentacji mającej na celu całkowitą ochronę bezpieczeństwa żywności.
Dokonamy:
- identyfikacji zagrożeń
- opisu środków zapobiegawczych
Określimy:
- systemy monitorowania
- działania korygujące