Szkolenia HACCP w gastronomii | M&M Gastro

  • profichef
  • modermo
  • bartscher
  • hendi
  • dora
  • santos
  • roller-grill
  • fimar
  • waring-commercial
  • potis
Trwa pobieranie danych. Proszę czekać.

Szkolenia HACCP w gastronomii

 

          HACCP to system mający na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń, z zakresu wymagań zdrowotnych oraz ryzyka   wystąpienia zagrożeń na każdym z etapów produkcji i obrotu żywnością. Do jego zadań należy również ustalenie metod ograniczania lub eliminacji zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących.

 

          Wdrożenie systemu HACCP to obowiązek każdego właściciela zakładu związanego z produkcją, przetwórstwem i obrotem artykułami spożywczymi. Oferujemy kompletne wprowadzenie systemu i dokumentacji mającej na celu całkowitą ochronę bezpieczeństwa żywności.

 

 

 

Dokonamy:

  • identyfikacji zagrożeń
  • opisu środków zapobiegawczych

 

Określimy:

  • systemy monitorowania
  • działania korygujące

 

 

 

-->
Google+
0
Top

Sales Manago chat
-
SM chat ikona