Projekty technologiczne dla gastronomii | M&M Gastro

  • profichef
  • modermo
  • bartscher
  • hendi
  • dora
  • santos
  • roller-grill
  • fimar
  • waring-commercial
  • potis
Trwa pobieranie danych. Proszę czekać.

Projekty technologiczne zapleczy kuchennych w gastronomii

 

W ramach swojej działalności zajmujemy się także wykonywaniem profesjonalnych projektów technologicznych zapleczy gastronomicznych. Wykonywane przez nas projekty zapleczy kuchennych są skierowane przede wszystkim dla : restauracji, hoteli, gościńców i pensjonatów, stołówek, barów, kawiarni, pizzerii, punktów bistro, powierzchni sklepowych, firm cateringowych, a także kuchni szpitalnych, szkolnych, przedszkolnych i dla domów pomocy społecznej. Nasi specjaliści realizują projekty zgodnie z przepisami polskiego prawa, zgodnie z przepisami BHP, systemem HACCP, pozytywnie opiniowane przez SANEPID i w oparciu o rzeczywiste potrzeby inwestora. 


Wszelkie decyzje dotyczące realizowanego projektu technologicznego na bieżąco są konsultowane z Klientem. Prowadzimy kompleksowe doradztwo inwestycyjne. Pracownik odpowiedzialny za wykonanie projektu technologicznego do każdego zadania podchodzi w sposób indywidualny - nie bazujemy na gotowych schematach. W ramach zamawianego projektu otrzymują Państwo czytelnie rozpisany funkcjonalny układ pomieszczeń z uwzględnieniem wymogów stawianych przez BHP oraz SANEPID. Ponadto nasz specjalista dobierze najlepiej dopasowane, do wybranego przez Państwa profilu działalności, wyposażenie gastronomiczne oraz jeśli okaże się to potrzebne skontaktuje Państwa ze specjalistą, który służy kompleksowym doradztwem kulinarnym. 

 

Nietypowe wymiary pomieszczenia na zaplecze kuchenne nie stanowią dla nas problemu. Jesteśmy w stanie konstruować nawet najbardziej skomplikowane projekty meblowe czy niestandardowy ciąg wydawczy. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w zakresie kompleksowego wyposażania zapleczy gastronomicznych. Służymy Państwu pomocą w zakresie prawnym - oferujemy pomoc np w napisaniu wniosku o odstępstwa od obowiązujących przepisów budowlanych dotyczących wysokości lokalu gastronomicznego, jego oświetlenia naturalnego i zagłębienia. 

 

 

  • profesjonalne projekty technologiczne m.in. zapleczy kuchennych, restauracji, kawiarni, barów, stołówek i powierzchni sklepowych
  • przygotowywane na indywidualne zamówienie klienta

  • ściśle dopasowane do charakteru prowadzonej działalności, wielkości lokalu i jego możliwości

  • sprawne rozplanowanie i przeprowadzenie wszelkich niezbędnych do otwarcia lokalu procedur

  • pełne wsparcie przy uruchomieniu lokalu i uzyskaniu zatwierdzeń Sanepidu

  • gwarancja szybkiej realizacji - koncepcja do 7 dni, projekt do 2 tygodni!

 

 

Pełen projekt technologiczny przygotowany przez naszego specjalistę uwzględnia m.in.:

  • inwentaryzację obiektu

  • opracowanie listy urządzeń wraz z parametrami i rozmieszczeniem na rzutach

  • wytyczne dla branży elektrycznej, gazowej, wodno-kanalizacyjnej oraz budowlanej

  • opisy technologii dla danego obiektu wraz z kartami katalogowymi urządzeń

 

 

Dodatkowo oferujemy:

  • wizytę w miejscu realizacji inwestycji

  • konsultacje i doradztwo w momencie wyboru wyposażenia

  • zaopiniowanie projektu przez rzeczoznawców ds. sanitarno-epidemiologicznych i BHP


 

 

 

 

 

 

 

538 451 231

inwestycje@mmgastro.pl

 

Projekty dostarczamy w wersji papierowej i elektronicznej. Koszt wykonania usługi jest ustalany indywidualnie i ściśle uzależniony od potrzeb inwestora oraz zakresu naszych prac i usług.

-->
Google+
0
Top

Sales Manago chat
-
SM chat ikona