- WINTERHALTER - wynajem
- Dział Inwestycji
- Bezpłatne prezentacje
- Finansowanie
- Szkolenia HACCP
- Montaż urządzeń i szkolenia posprzedażowe
- Montaż zmywarek podblatowych
- Montaż zmywarek kapturowych
- Montaż pieców do pizzy
- Montaż kuchni elektrycznych
- Montaż patelni elektrycznych
- Montaż kuchni gazowych
- Montaż patelni gazowych
- Montaż pieców konwekcyjno-parowych elektrycznych RETIGO
- Montaż pieców konwekcyjno-parowych elektrycznych UNOX
- Montaż taboretów gazowych
Projekty i wyposażenie lokali gastronomicznych - Dział Inwestycji
Od początku swojej działalności otaczamy naszych klientów szeroką opieką biznesową. Otwarcie własnego lokalu gastronomicznego to spore wyzwanie - niezbędny jest projekt lokalu gastronomicznego, dobór odpowiedniego wyposażenia (meble, urządzenia,akcesoria) montaż oraz szkolenie personelu.
KNOW HOW
Właśnie z myślą o osobach zaczynających swoją przygodę z gastronomią od wielu lat z powodzeniem funkcjonuje nasz Dział Inwestycji Gastronomicznych. Tworzy go zespół doświadczonych specjalistów w dziedzinie gastronomii, który kompleksowo, począwszy od projektu lokalu gastronomicznego a skończywszy na dostawie i montażu wszystkich urządzeń i sprzętu, wyposażą Twój lokal zgodnie z obowiązującymi standardami i trendami w gastronomii.
DOŚWIADCZENIE
Na swoim koncie mamy tysiące udanych realizacji, setki otwartych lokali (restauracje, kawiarnie, pizzerie, catering, hotele, bary, stołówki itp.) i dziesiątki ogromnych realizacji (jednostki wojskowe, szkoły, szpitale, centra handlowe itp.).
KREATYWNOŚĆ
To co najbardziej lubimy w naszej branży to nieograniczone pola manewru. Każdy lokal gastronomiczny to dla nas nowa przygoda, nowy obszar i nowe wyzwania. Każdego dnia specjaliści naszego Działu Inwestycji wspierają innowacyjne pomyły naszych Klientów.
WSPARCIE
Każdego dnia służymy Wam swoją radą i doświadczeniem. Każdego dnia wychodzimy naprzeciw rosnącym potrzebom rynku hotelarskiego i rynku gastronomicznego.
Masz pomysł na biznes w gastronomii, ale nie jesteś pewien jak się za to zabrać? Nie jesteś pewien jakich sprzętów i akcesoriów potrzebujesz? Od tego masz nas i nasze doświadczenie w branży.
Pomagamy w otwarciu wszelkiego rodzaju lokali gastronomicznych – od tradycyjnych restauracji, kuchni hotelowych, barów, kawiarni i pizzerii, przez nowoczesne street pointy, eko bar&bistro, fit&slim drint point i sklepy ekologiczne (bio bazary) i popularne w ostatnich latach food trucki.
|
538 451 231 |
|